Увага! Проводяться роботи по оновленню контента. Для актуальної інформації, зв’яжіться з нами…

  • Українська
  • English
  • Червень

    2

    2023
  • 297

Пошук особи для здійснення оціночної діяльності

ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова здійснює пошук особи, що має дозвіл на здійснення оціночної діяльності, для її обрання Наглядовою радою Товариства оцінювачем майна Товариства, з метою подальшого визначення ним розміру орендної плати за місяць на підставі моніторингу розміру ринкових орендних платежів по відповідній категорії нерухомого майна (незалежної оцінки) та визначення ринкової вартості нерухомого майна Товариства за звітом про незалежну оцінку (висновком про вартість) для страхування орендарем нерухомого майна від ризиків пошкодження та/або знищення на строк дії договору оренди на користь Товариства.

У статутному капіталі ВАТ «Меридіан» державна частка складає 50%+ 1 акція.

При розгляді пропозицій претендентів перевага надається суб‘єкту оціночної діяльності, який має в наявності чинні та актуальні документи, підтверджуючі право на зайняття вказаною діяльністю, підтверджений досвід успішного здійснення вказаної діяльності і рекомендаційні листи від установ, організацій, закладів (усіх форм власності) де учасник вже проводив аналогічну діяльність.

За детальною інформацією звертатися до Відділу ефективного використання майна та послуг ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова.

тел.: (044) 497-61-42; (050) 380-00-16.

Звернення та пропозиції приймаються в спосіб направлення відповідного листа на  електронну адресу orenda@merydian.kiev.ua

Термін подачі матеріалів до 12 год.00 хв. 12.06.2023 року.

© Copyright 2024 Prepared by Merydian WPT
Замовити



×
Contact Us



×