Увага! Проводяться роботи по оновленню контента. Для актуальної інформації, зв’яжіться з нами…

  • Українська
  • English
  • Лютий

    16

    2022
  • 482

Цивільний захист: віримо в найкраще, але готові до будь яких несподіванок!

Сьогодні на нашому підприємстві проведені спеціальні об’єктові навчання та інформування з питань цивільного захисту та дій персоналу при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій.

До роботи приєднались Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Чечотка та начальник Солом’янського районного у м. Києві територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Макаренко.

Гості розповіли про засади формування та роботи військ територіальної оборони у м. Києві, особливості їх організації у Солом’янському районі та запросили усіх охочих працівників заводу приєднатися до громадської ініціативи. Гості поінформували, що в першу чергу, із резервістами територіальної оборони проводяться заняття з тактичної, вогневої, інженерної, військово-медичної підготовки, підготовки зі зв’язку, топографії та інше.

Доведені до співробітників оновлені плани евакуації на випадок настання надзвичайних ситуацій, визначені місця розташування сховищ та правила поведінки під час настання НС.

© Copyright 2024 Prepared by Merydian WPT
Замовити



×
Contact Us



×